Fun apps

Tegenwoordig vind je voor eigenlijk alles wel een app. De reclame van Goeiemoogle is een goed voorbeeld, want deze draaide ook om een app. De grotere bedrijven hebben vaak een app gemaakt, waardoor ze nog meer klanten krijgen. Voor zaken als mobiel bankieren (zie Bankselect voor het openen van een betaalrekening) of online brokers (zie de reviews van deze broker lijst van Strategisch Beleggen) voor mobiel beleggen zijn er natuurlijk een groot aantal apps gemaakt. Maar ook zijn er bedrijven die apps ontwikkelen voor de fun. Deze grappige apps kunnen dan gratis of tegen een kleine vergoeding gedownload worden. Na enkele minuten heb je dan een leuke en nieuwe app op je smartphone staan want zo snel gaat het.

Snapchat

Snapchat is een opkomend iets wat steeds populairder wordt onder de smartphone gebruikers. Bij snapchat nodig je jouw eigen vrienden uit om in jouw lijst te komen. Je kunt dan naar een persoon of naar meerdere personen een foto sturen die alleen via de snapchat beschikbaar is. Het leuke aan snapchat is dat deze foto's maar enkele secondes in beeld zullen blijven waarna ze daarna voorgoed weer verdwijnen. Je kunt hiermee dus de meest gekke foto's opsturen naar je vrienden zonder bang te zijn dat deze voor eeuwig in de fotobox van jouw vrienden zal blijven.

Pokerstars

De poker app van het bekende poker portaal Pokerstars is enorm populair. Allereerst omdat je er gratis kunt pokeren tegen spelers wereldwijd. Je hebt de keuze uit een groot aantal pokervarianten en hebt zo alle tijd om deze te doorgronden. Pokerstars geeft daarnaast de mogelijkheid ook de spelen met echte inzetten. Wil je dus net wat meer spanning in het spel, dan is een bedrag op je spelersaccount storten zeker eens het proberen waard. Wie weet win je wel een leuk bedrag. Lees over de poker app in de review van Pokerstars op pokerenonline.info. Pokerstars is niet voor niets al jaren de populairste pokerroom ter wereld!

9GAG

9GAG is via vele platformen beschikbaar maar de beste manier is natuurlijk via de app van 9GAG. Dit programma heeft ontzettend grappige afbeeldingen en filmpjes in de app die je kunt liken of er een reactie op geven. Deze app is een echte aanrader wanneer je even afleiding nodig hebt, want er zijn ontzettend veel updates gedurende de dag. Je hoeft je dus geen enkele minuut te vervelen.

Angry Birds

Wie kent ze niet, de Angry Birds uit het spelletje dat ook in een app verkrijgbaar is. Angry Birds is sinds een paar jaar erg populair onder de smartphone gebruikers en tabletgebruikers. Deze app is een spelletje waarbij je met een aantal vogels de varkens moet uitschakelen. Ieder level geeft je weer een nieuwe uitdaging wat het spelletje ontzettend leuk maakt. Het is een echte aanrader onder het mom van grappige apps.