Apps om te lachen

Lachen is gezond, dat weten we allemaal maar waarom doen we het dan zo weinig? Met behulp van vele apps die verkrijgbaar zijn voor je smartphone kan je lach gehalte weer ontzettend omhoog gaan. Er zijn ontzettend veel verschillende apps die je laten huilen van het lachen. Hieronder vind je een kleine maar grappige selectie van deze apps, waarvan wij vinden dat je ze niet mag missen.

Mouthoff

De app Mouthoff garandeert jou dat je zeker gaat gieren van het lachen. Met deze app kies je zelf een mond die dan op het scherm van je smartphone komt. Hou je telefoon voor je mond en de mond loopt synchroon met de geluiden die je maakt. Het ziet er ontzettend grappig uit want het is natuurlijk niet jouw eigen mond maar misschien wel de mond van een monster of een schattige kattenmond. Je kunt hiermee alle kanten op, maar pas op want te hard lachen lijdt tot tranen!

Lamebook

Lamebook lijkt ontzettend veel op Facebook qua naam maar ook qua inhoud. Je ziet zoveel onzin langskomen op Facebook dat je je soms afvraagt met wat voor mensen je bevriend bent online. Dit is waarom Lamebook online is gekomen. Via deze app zie je de meest stomme en domme opmerkingen die op Facebook worden gepost. Je staat er dus niet alleen voor en lach je rot over dingen die andere mensen zien als belangrijk om te delen met de wereld. Deze app laat je zeker lachen!

Ik slaap NOW

Ben jij een echte slaapkop? Dit is met deze app verleden tijd. Wanneer je de snooze knop induwt nadat je wekker is gegaan zul je €0,25 doneren aan een goed doel. Het lange snoozen is er dus niet meer bij! Grappig voor jou is het niet maar voor je omstanders wel want zij zien jou nu worstelen met het opstaan want anders gaat het je nog veel kosten.